Dilluns, 25 abril 2016 18:25

Trobada Internacionalista a València amb motiu del 25 d'Abril

 

La diada del País Valencià celebrada dissabte 23 d’abril a València, va ser el marc per a una trobada Internacionalista organitzada per Poble Lliure. La trobada, va ser continuació de la realitzada fa un any quan es va signar la Declaració de València.

Enguany a la reunió han participat Noa Presas, de la Mesa Nacional del Movemento Galego ao Socialismo MGS; Andre Abal, membre de la Secretaria Internacional de la UPG; Onintza Enbeitia de Sortu i diputada al parlament espanyol per EH Bildu; Jesús Valera, en representació del Comando Hugo Chávez de Veneçuela. Per part de Poble Lliure va participar una delegació encapçalada per Juanjo Giner. També es varen rebre diverses comunicacions de la resta d’organitzacions signants de la Declaració de València (Andalucía Comunista (Andalucía) الجبهة الشعبية لتحرير فلسطين (فلسطين) (Front Popular d'Alliberament de Palestina) Primeira Linha (Galiza) Scotish Socialist Party (Scotland).

Tres van ser les temàtiques tractades a la trobada: debat sobre la situació geopolítica, situació dels processos d’alliberament a cadascuna de les realitats nacionals representades i pla de treball conjunt per als propers mesos dins el camp de la solidaritat entre els pobles.

La jornada de treball va continuar amb un acte polític obert al espai Basset i la participació de les diverses delegacions a la manifestació de la vesprada a València i a la festa homenatge de la plaça de bous.

València 25 d’abril 2016

 

Encuentro internacionalista

El día del País Valencià celebrado el sábado 23 de abril en Valencia, fue el marco para un encuentro Internacionalista organizada por Pueblo Libre. El encuentro, fue continuación del realizado hace un año cuando se firmó la Declaración de Valencia.

Este año en la reunión han participado Noa Presas, de la Mesa Nacional del Movimiento Galego ao Socialismo MGS; Andre Abal, miembro de la Secretaria internacional de la UPG; Onintza Enbeita de Sortu y diputada en el parlamento español por EH Bildu; Jesús Valera, en representación del Comando Hugo Chávez de Venezuela. Por parte de Pueblo Libre participó una delegación encabezada por Juanjo Giner. También se recibieron varias comunicaciones del resto de organizaciones firmantes de la Declaración de Valencia (Andalucía Comunista (Andalucía) الجبهة الشعبية لتحرير فلسطين (فلسطين) (Front Popular d'Alliberament de Palestina) Primeira Linha (Galiza) Scotish Socialist Party (Scotland).

Tres fueron las temáticas tratadas en el encuentro: debate sobre la situación geopolítica, situación de los procesos de liberación en cada una de las realidades nacionales representadas y plan de trabajo conjunto para los próximos meses en el campo de la solidaridad entre los pueblos.

La jornada de trabajo continuó con un acto político abierto al Espacio Basset y la participación de las diversas delegaciones en la manifestación de la tarde en Valencia y en la fiesta homenaje de la plaza de toros.

Valencia 25 de abril 2016