Dilluns, 28 Novembre 2016 23:20

Esquerres per la Independència arrenca la campanya pel SÍ

Poble Lliure reafirma el seu suport a la plataforma, que ha presentat la campanya «Referèndum, República: Sí!»

Poble Lliure reafirma el seu suport a la plataforma "Esquerres per la Independència", que avui ha donat el tret de sortida a una nova campanya de suport al referèndum com expressió de la sobirania del poble català i millor mecanisme per culminar el procés d'independència. Des d’Esquerres per la Independència defensen que el referèndum permetrà sumar el màxim de suports, més enllà d’opcions polítiques concretes, al projecte de construcció de la nova República Catalana. Per tant, renoven el compromís de treballar de manera oberta i transversal amb totes les persones d’esquerres per eixamplar la base social favorable a la Ruptura Democràtica i establir un nou marc de convivència favorable als interessos de les classes populars. 

Des de la plataforma afirmen que la construcció de la República Catalana independent és una oportunitat immillorable per bastir una societat justa, solidària, amb un estat radicalment democràtic que vetlli pels drets socials i el just repartiment de la riquesa.

Per tot això, les organitzacions, entitats i persones que vam posar en marxa la campanya de les Esquerres pel SíSí el 9N, i que després van prosseguir l’acció comuna sota la denominació d’Esquerres per la Independència de cara a les plebiscitàries del 27S, hem decidit enfortir el convenciment que l’única via per assolir la plena emancipació social és a través de la construcció de la República Catalana independent.

Així doncs, Esquerres per la Independència  es posa a treballar per a la celebració del referèndum i per guanyar el «Sí», tot fent una crida als sectors, organitzacions i persones d’esquerres que vulguin contribuir a la construcció d’un futur de justícia social i de llibertat nacional a afegir-se a aquesta nova campanya impulsant nuclis arreu del territori. També fa una crida a les organitzacions d'esquerres a que plantegin i comencin les seves respectives campanyes de defensa del referèndum i de la República Catalana.

Més informació a www.esquerresxlaind.cat

007