Dilluns, 12 Desembre 2016 19:56

De la repressió en diuen diàleg. Solidaritat, República, Independència!

Davant les detencions de diverses persones desquerres i independentistes (entre elles representants polítics electes) relacionades amb la crema de fotos del Borbó, des de Poble Lliure.

  1. Expressem la nostra total solidaritat amb els detinguts i cridem novament a la mobilització en resposta a la repressió i en defensa de la llibertat dexpressió.

  1. El fet que fa poques setmanes diverses persones fossin finalment absoltes per fets idèntics demostra que ens trobem davant una operació de setge i repressió política selectiva sense cap fonament jurídic contra lindependentisme català, perpetrada per l’Estat amb l’aval de determinats sectors immobilistes del nostre país.

  1. Constatem que aquesta nova onada repressiva desemmascara lenganyifa de la operación diálogo i certifica, un cop més, el caràcter estructuralment demofòbic del regne dEspanya.

Per tot plegat, afirmem una vegada més que no hi ha canvi possible sense ruptura amb lestat hereu del franquisme, i que l’única via per al poble català és la unilateralitat.

Ni Rei, ni botiflers!

Contra la repressió… Solidaritat, República, Independència!

Poble Lliure, 12 de desembre de 2016