Dimarts, 27 Desembre 2016 12:39

TOTS SOM JOAN COMA. CAP A LA INDEPENDÈNCIA: mobilització, insubmissió!

"Aprofitem tot allò que ens uneix per plantar-li cara col·lectivament a l'Estat espanyol." (Joan Coma)

Davant la detenció del regidor de l'Ajuntament de Vic, Joan Coma Roura, acusat de sedició pel feixista Josep Anglada a causa d'haver-se manifestat partidari de la desobediència civil enfront de la legalitat imposada i defensor de la plena sobirania del poble català, des de Poble Lliure volem fer les consideracions següents:

- Expressem, un cop més, tot el nostre suport a en Joan, a qui, com la Montse Venturós, en José Téllez, l'Aitor Blanc o la Carme Forcadell, considerem exemples de dignitat i de fermesa en defensa de la voluntat democràtica del poble català.

- Denunciem de nou el caràcter demofòbic de l'Estat espanyol, l'escàndol judicial que suposa perseguir la llibertat d'expressió, inclús en seu municipal, obrint un procés per sedició insòlit en qualsevol societat democràtica avançada.

- Cridem a la solidaritat i a la unitat de totes les forces democràtiques en defensa de totes les víctimes de la repressió. Ens felicitem de respostes unitàries com l'organitzada el proppassat diumenge 13 de novembre a Barcelona o la del passat 12 de desembre a les places dels ajuntaments. Encoratgem, de nou i amb més força, al conjunt del poble català a la mobilització, a mostrar de manera ferma i massiva el nostre rebuig a la repressió i la nostra voluntat insubornable d'independència.

- Ens reafirmem en què cal seguir responent a cada embat repressiu amb més i més mostres de fermesa emmarcades en una estratègia que contempli la imprescindible obediència tan sols a la voluntat del poble català i la inevitable insubmissió a les imposicions de l'ocupant.
 

Només la República Catalana ens farà lliures; i amb fermesa i decisió la tenim a tocar. Endavant les atxes!

Avui a les 20h, omplim les places dels ajuntaments del nostre país.

 

Visca la Terra!

Països Catalans, 27 de desembre de 2016